Šlep služba

Šlep služba Čačak - Auto Ćendo

Profesionalno se bavimo uslugom šlepa preko 10 godina. Prevozimo sve vrste motornih vozila uključujući automobile, motore, kombije, kamione, mašine i ostalo. Najsigurniji smo i najpovoljniji u gradu. Dostupni smo 00-24 i doći ćemo do vas u najkraćem mogućem roku. Zakažite vaš termin i uverite se u naše kvalitete!

Lokalni šlep

Za Vas opremljeni smo sa više manjih šlep kamiona koji su najpogodniji za rad po gradu. Najbrže ćemo doći do Vas po najpovoljnijoj ceni čak od 1500din i pomoći Vam bilo gde da se nalazite u gradu. 

Šlep u Srbiji

Dešavaju se situacije gde u teškim i nelako prilaznim mestima treba intervenisati, mi imamo najsposobnije kamione i tim profesionalnih vozača koji će vas izvući iz ma koliko teške situacije.

Šlep u inostranstvu

Obavljamo najpovoljniji i najsigurniji prevoz iz inostranih zemalja kao što su Nemačka, Austrija, Slovačka, Madjarska… Pored šlep službe u inostranstvu, organizujemo i inostrani prevoz tereta.

Loading...

Naša vozila

Opremljeni smo sa 3 najsposobnija kamiona koji vam mogu pomoći bilo gde da se nalazite, dostupni smo 00-24 časa dnevno i potrudićemo se da vam maksimalno izađemo u susret.
S našim uslugama ćete uvek biti najsigurniji po najpovoljnijim cenama
. Proverite zašto imamo mnogo zadovoljnih klijenata koji nam se stalno vraćaju. Zadovoljstvo potrošača je vrlo bitna stvar, a ona je nama na prvom mestu.