Šlep služba

Šlep služba Čačak - Auto Ćendo

Profesionalno se bavimo uslugom šlepa preko 10 godina. Prevozimo sve vrste motornih vozila uključujući automobile, motore, kombije, kamione, mašine i ostalo. Najsigurniji smo i najpovoljniji u gradu. Dostupni smo 00-24 i doći ćemo do vas u najkraćem mogućem roku. Zakažite vaš termin i uverite se u naše kvalitete!

Lokalni šlep

Za Vas opremljeni smo sa više manjih šlep kamiona koji su najpogodniji za rad po gradu. Najbrže ćemo doći do Vas po najpovoljnijoj ceni u čačku i pomoći Vam bilo gde da se nalazite u gradu. 

Šlep u Srbiji

Dešavaju se situacije gde u teškim i nelako prilaznim mestima treba intervenisati, mi imamo najsposobnije kamione i tim profesionalnih vozača koji će vas izvući iz ma koliko teške situacije.

Šlep u inostranstvu

Obavljamo najpovoljniji i najsigurniji prevoz iz inostranih zemalja kao što su Nemačka, Austrija, Slovačka, Madjarska… Pored šlep službe u inostranstvu, organizujemo i inostrani prevoz tereta.

Loading...

Naša vozila

Opremljeni smo sa 3 najsposobnija kamiona koji vam mogu pomoći bilo gde da se nalazite, dostupni smo 00-24 časa dnevno i potrudićemo se da vam maksimalno izađemo u susret.
S našim uslugama ćete uvek biti najsigurniji po najpovoljnijim cenama
. Proverite zašto imamo mnogo zadovoljnih klijenata koji nam se stalno vraćaju. Zadovoljstvo potrošača je vrlo bitna stvar, a ona je nama na prvom mestu.